În spaţiul online capătă popularitate nişte imagini surprinse în această dimineaţă de 19 noiembrie, într-o curte din oraşul rusesc Vladivostok.

Acolo, un posesor de Nissan X-Trail îşi curăţa maşina de zăpadă la intrarea în scara blocului cu nouă etaje, când brusc, direct pe acoperişul SUV-ului, s-a prăbuşit o placă de beton care a căzut de pe acoperişul casei. Aceasta ar fi fost suflată de sus de o rafală puternică de vânt rece.

Conducătorul auto a observat la timp că ceva nu era în regulă, a fugit de acolo în ultimele momente și, în mod miraculos, nu a fost rănit. Citeşte articolul complet şi vezi momentul incidentului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!