/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/DOC/ Alertele de călătorie, actualizate. Regulile care trebuie respectate de moldovenii care urmează să meargă în afara țării

missing
20 noiembrie 2020, ora 19:16

Ministerul de Externe a actualizat alerte de călători. În aceste condiții, în continuare sunt păstrate măsurile restrictive și obligativitatea izolării timp de 14 zile pentru moldovenii care planifică o călători în străinătate, în următoarea perioadă. 

Potrivit documentului, în România este menținută interdicția de intrare prin punctele de trecere a frontierei de stat, a cetățenilor străini şi apatrizilor, cu o serie de excepții. Totodată, este menținută măsura de carantină pentru persoanele care vin în România.

Și în continuare moldovenii care merg în Ucraina trebuie să aibă o asigurare care acoperă cheltuielile în caz de infectare cu COVID-19, dar și prezentarea unui test negativ.

Dacă vor să ajungă în Franța, moldovenii trebuie să respectate anumite condiții – trebuie să fie rezidenți sau să dețină o viză de lungă ședere.

Vedeți mai jos și alte măsuri restrictive și reguli: 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram