Ministerul de Externe a actualizat alerte de călători. În aceste condiții, în continuare sunt păstrate măsurile restrictive și obligativitatea izolării timp de 14 zile pentru moldovenii care planifică o călători în străinătate, în următoarea perioadă. 

Potrivit documentului, în România este menținută interdicția de intrare prin punctele de trecere a frontierei de stat, a cetățenilor străini şi apatrizilor, cu o serie de excepții. Totodată, este menținută măsura de carantină pentru persoanele care vin în România.

Și în continuare moldovenii care merg în Ucraina trebuie să aibă o asigurare care acoperă cheltuielile în caz de infectare cu COVID-19, dar și prezentarea unui test negativ.

Dacă vor să ajungă în Franța, moldovenii trebuie să respectate anumite condiții – trebuie să fie rezidenți sau să dețină o viză de lungă ședere.

Vedeți mai jos și alte măsuri restrictive și reguli: 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!