/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO VIDEO/ ULTIMA ORĂ. Poliția, dar și paza particulară se află în aceste clipe la sediul Moldasig

20 noiembrie 2020, ora 18:22

Poliția, dar paza particulară se află în aceste clipe la sediul central Moldasig. Potrivit reporterului tv8, Cătălin Gorea, oamenii legii au ajuns la fața locului după ce Comisia Națională a pieții Financiare care a anunțat astăzi că preia administrarea companiei de asigurări a venit să prezinte actele actualilor directori și să investească temporar un alt director.

„Pentru ca nu s-a ajuns la un numitor comun între cele două părți a fost chemată poliția, dar și paza particulară. Cei de la poliție au refuzat să ne spună pentru ce au fost solicitați, iar agenții de pază au reacționat după ce au fost chemați de urgență”, transmite Cătălin Gorea care se află acum la fața locului.

Amintim că, astăzi Comisia Națională a Pieței Financiare a anunțat că va prelua administrarea „MOLDASIG” SA.

„Comisia Națională a Pieței Financiare după ce s-a autosesizat de neregulile și practicile contrare cerințelor de guvernanță corporativă în cadrul companiei „MOLDASIG” SA care, începând cu 9 noiembrie 2020, este gestionată, potrivit Încheierii judecătorești din 06 noiembrie 2020, de două entități de audit, a revenit asupra subiectului, adoptând astăzi, 20 noiembrie curent, o Hotărâre în acest sens”, se arată în comunicat.

Foto: tv8.md

 

Foto: tv8.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram