/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Încă o demisie în Guvern. Secretarul de stat din cadrul unui minister pleacă din funcție

missing
20 noiembrie 2020, ora 14:48

Încă o demisie în Guvern. Secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Maxim Popov, anunță că astăzi este ultima zi în funcție în cadrul instituției. Secretarul de stat nu anunță care este cauza.

Astăzi este ultima mea zi de muncă în calitate de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. În acest context vreau să vă mulțumesc pentru rezultatele care le-am obținut împreună și pentru spiritul de echipă de care am dat dovadă în acest timp”, a scris Popov pe o rețea de socializare.

Maxim Popov le-a transmis un mesaj de mulțumire colegilor din minister.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram