/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Site-ul CNAS a devenit accesibil pentru persoanele cu deficienţe de vedere

missing
23 noiembrie 2020, ora 20:51

Serviciile electronice, oferite de Casa Naţională de Asigurări Sociale, au devenit accesibile și pentru persoanele cu deficiențe de vedere. Utilizatorii acestei aplicaţii vor putea afla cele mai actuale informaţii ce ţin de stabilirea şi plata pensiilor şi altor prestaţii sociale.

Pentru a accesa versiunea site-ului pentru persoanele cu deficienţe de vedere, utilizatorul trebuie să facă un clik pe iconiţa în formă de ochi, care se află în partea dreaptă de sus a paginii. Aplicaţia permite accesul la instrumentele pentru ajustarea meniului la necesităţile utilizatorului, cum ar fi  „schimbă cursorul”, „schimbă contrastul”, „mărire caractere”, „alb-negru” şi „evidenţiaţi referinţele”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram