/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Curtea de Apel a suspendat procesul intentat în privința lui Dodon și pliantelor defăimătoare la adresa lui Sandu

missing
24 noiembrie 2020, ora 23:52

Curtea de Apel a suspendat procesul intentat la cererea de chemare în judecată înaintată de Maia Sandu către Igor Dodon, privind recunoașterea ca false, defăimătoare, calomnioase şi denigratoare informațiile înserate în pliantul pe suport de hârtie cu caracter electoral.

Magistrații au transmis dosarul la Curtea Supremă de Justiție pentru soluționarea conflictului negativ de competență.

„Având în vedere norma enunțată supra, deoarece conflictul de competență negativ a apărut în fața aceleiași instanțe – Curtea de Apel Chișinău, însă între complete specializate, Colegiul consideră necesar de a suspenda examinarea cauzei și a transmite dosarul la Curtea Supremă de Justiție pentru soluționarea conflictului negativ de competență”, se arată în hotărârea de judecată de pe 20 noiembrie.

Pe 15 noiembrie Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a emis o hotărâre prin care a decis scoaterea de pe rol a cererii de chemare în judecată înaintată de Igor Dodon împotriva Maiei Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram