Curtea de Apel a suspendat procesul intentat la cererea de chemare în judecată înaintată de Maia Sandu către Igor Dodon, privind recunoașterea ca false, defăimătoare, calomnioase şi denigratoare informațiile înserate în pliantul pe suport de hârtie cu caracter electoral.

Magistrații au transmis dosarul la Curtea Supremă de Justiție pentru soluționarea conflictului negativ de competență.

„Având în vedere norma enunțată supra, deoarece conflictul de competență negativ a apărut în fața aceleiași instanțe – Curtea de Apel Chișinău, însă între complete specializate, Colegiul consideră necesar de a suspenda examinarea cauzei și a transmite dosarul la Curtea Supremă de Justiție pentru soluționarea conflictului negativ de competență”, se arată în hotărârea de judecată de pe 20 noiembrie.

Pe 15 noiembrie Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a emis o hotărâre prin care a decis scoaterea de pe rol a cererii de chemare în judecată înaintată de Igor Dodon împotriva Maiei Sandu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!