Moțiunea simplă asupra activității Ministrului Afacerilor Interne a fost avizată de Comisia securitate națională, apărare și ordine publică. Cinci deputați au votat pentru aprobarea avizului Comisiei de susținere a moțiunii.

Precizăm că fracțiunile parlamentare Platforma DA și PAS au înaintat, la ședința plenară din 19 noiembrie curent, o moțiune simplă asupra activității Ministrului Afacerilor Interne.

Regulamentului Parlamentului prevede ca moţiunea simplă se supune dezbaterii în ședința plenară a Parlamentului, fiind însoţită de avizul comisiei permanente de profil. Avizarea se face în termen de până la șapte zile lucrătoare de la data depunerii moţiunii.

Dezbaterea moţiunii simple în ședința plenară va avea loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!