/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Comisia securitate națională, undă verde pentru moțiunea simplă împotriva MAI 

missing
25 noiembrie 2020, ora 11:46

Moțiunea simplă asupra activității Ministrului Afacerilor Interne a fost avizată de Comisia securitate națională, apărare și ordine publică. Cinci deputați au votat pentru aprobarea avizului Comisiei de susținere a moțiunii.

Precizăm că fracțiunile parlamentare Platforma DA și PAS au înaintat, la ședința plenară din 19 noiembrie curent, o moțiune simplă asupra activității Ministrului Afacerilor Interne.

Regulamentului Parlamentului prevede ca moţiunea simplă se supune dezbaterii în ședința plenară a Parlamentului, fiind însoţită de avizul comisiei permanente de profil. Avizarea se face în termen de până la șapte zile lucrătoare de la data depunerii moţiunii.

Dezbaterea moţiunii simple în ședința plenară va avea loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram