/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Numărul amenzilor aplicate de Poliție, după ce masca de protecție a devenit obligatorie în spațiile publice în Chișinău

missing
25 noiembrie 2020, ora 18:05

93 de persoane au fost amendate de către oamenii legii pe parcursul ultimelor zile pentru că nu purtau masca de protecție în spațiile publice, o măsură care este obligatorie în Capitală. Despre aceasta a anunțat șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP) Marin Maxian, în cadrul unui briefing de presă organizat de către Ministerul Sănătății pe 25 noiembrie. 

„Am documentat peste 216 cazuri de încălcări în spațiile publice deschise. Pe lângă cele 93, alte 53 de abateri administrative au fost în cazul persoanelor aflate în parcuri, în special în grupuri mai mari de trei persoane sau persoane cu o vârstă mai mare de 63 de ani. Peste 70 de abateri au fost depistate în zonele de agreement”, a spus șeful adjunct al IGP.

Începând cu 21 noiembrie curent, masca de protecție a devenit obligatorie și în spațiile publice deschise, în municipiul Chișinău.

Republica Moldova a depășit bilanțul de 100 de mii de cazuri de COVID-19. Miercuri, 25 noiembrie, au fost înregistrate alte 1 570 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Din nefericire, alte 21 de persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus. Bilanțul celor decedați a ajuns la 2 209 cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram