93 de persoane au fost amendate de către oamenii legii pe parcursul ultimelor zile pentru că nu purtau masca de protecție în spațiile publice, o măsură care este obligatorie în Capitală. Despre aceasta a anunțat șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP) Marin Maxian, în cadrul unui briefing de presă organizat de către Ministerul Sănătății pe 25 noiembrie. 

„Am documentat peste 216 cazuri de încălcări în spațiile publice deschise. Pe lângă cele 93, alte 53 de abateri administrative au fost în cazul persoanelor aflate în parcuri, în special în grupuri mai mari de trei persoane sau persoane cu o vârstă mai mare de 63 de ani. Peste 70 de abateri au fost depistate în zonele de agreement”, a spus șeful adjunct al IGP.

Începând cu 21 noiembrie curent, masca de protecție a devenit obligatorie și în spațiile publice deschise, în municipiul Chișinău.

Republica Moldova a depășit bilanțul de 100 de mii de cazuri de COVID-19. Miercuri, 25 noiembrie, au fost înregistrate alte 1 570 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Din nefericire, alte 21 de persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus. Bilanțul celor decedați a ajuns la 2 209 cazuri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!