„Politica Nataliei Morari”, difuzată exclusiv la TV8, se află pe primul loc în topul emisiunilor din țară în care oamenii au cea mai mare încredere. Asta arată un studiu național privind percepția populației despre mass-media și aptitudinile mediatice în R. Moldova, realizat de magenta consulting, cu sprijinul partenerilor externi.

Astfel, în cadrul sondajului de opinie, 27% dintre respondenți au declarat că urmăresc și au încredere în emisiunea „Politica Nataliei Morari”. O altă emisiune difuzată la TV8, care de asemenea se bucură de încrederea populației este „Cutia Neagră” cu Mariana Rață. 18% dintre respondenți au spus că urmăresc și au încredere în această emisiune.

Menționăm că același studiu arată că postul de televiziune TV8 a înregistrat cea mai semnificativă creștere, dintre canalele unde respondenții urmăresc știrile cel puțin o dată pe săptămână.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!