/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/STUDIU/ „Politica Nataliei Morari”, pe primul loc în topul emisiunilor din țară în care oamenii au cea mai mare încredere

missing
25 noiembrie 2020, ora 18:32

„Politica Nataliei Morari”, difuzată exclusiv la TV8, se află pe primul loc în topul emisiunilor din țară în care oamenii au cea mai mare încredere. Asta arată un studiu național privind percepția populației despre mass-media și aptitudinile mediatice în R. Moldova, realizat de magenta consulting, cu sprijinul partenerilor externi.

Astfel, în cadrul sondajului de opinie, 27% dintre respondenți au declarat că urmăresc și au încredere în emisiunea „Politica Nataliei Morari”. O altă emisiune difuzată la TV8, care de asemenea se bucură de încrederea populației este „Cutia Neagră” cu Mariana Rață. 18% dintre respondenți au spus că urmăresc și au încredere în această emisiune.

Menționăm că același studiu arată că postul de televiziune TV8 a înregistrat cea mai semnificativă creștere, dintre canalele unde respondenții urmăresc știrile cel puțin o dată pe săptămână.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram