/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Săptămâna bucătăriei italiene în lume pe tv8.md - despre Pizza!

missing
25 noiembrie 2020, ora 09:47

În a treia zi din săptămâna bucătăriei italiene în lume pe tv8.md, vedetă este PIZZA! Excelența Sa, Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagioti, este și promotorul nr.1 în țara noastră a tradițiilor și culturii italiene. În acest proiect are un rol important de partener general dar și a acceptat provocarea noastră de a fi co-prezentatoare alături de colegul nostru Andrei Veleșcu.

Astfel, vă invităm să vizionați astăzi episodul 3 din seria de filmulețe realizate cu scopul de a promova cele mai reprezentative bucate italiene. Primele 2 edițiile puteți viziona aici: episodul 1, episodul 2.

Vizitați site-ul nostru pentru a vă informa corect și la timp despre tot ce se întâmplă în lume, dar în această săptămână pentru a vă îndrăgosti de bucătăria italiană.

Acest proiect este realizat cu suportul Ambasadei Italiei în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram