/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Sediul Centru al Judecătoriei Chișinău, transformat în șantier. Magistrații se plâng că nu au fost anunțați în prealabil

missing
26 noiembrie 2020, ora 13:44

Magistrații Sediului Centru al Judecătoriei Chișinău se plâng că nu au fost anunțați în prealabil de către administratorul clădirii despre faptul că în interiorul acesteia se desfășoară lucrări de construcții.

Pe pagina de Facebook al instituției, angajații au transmis următorul mesaj:

„Colectivul sediului Centru al Judecătoriei Chișinău își aduce scuzele de rigoare justițiabililor pentru incomoditățile admise în timpul organizării procesului de efectuare a justiției. Totodată, se reține că aceste reparații sunt efectuate de către administratorul clădirii fără o coordonare prealabilă și fără să prevină judecătorii despre o eventuală restricționare a accesului în clădirea în care are loc procesul de înfăptuire a justiției”.

„Activăm în condiții periculoase pentru viață și sănătate, în primul rând pentru sutele de cetățeni care au procese de judecată zilnic în această instanță”, a scris magistrata Victoria Sanduța pe rețelele sociale.

Astăzi, la orele 14:30, la sediul Centru al Judecătoriei Chișinău va avea loc un briefing de presă cu privire la ruinarea clădirii instanței de judecată.

Foto: Facebook/ Victoria Sanduta

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram