Magistrații Sediului Centru al Judecătoriei Chișinău se plâng că nu au fost anunțați în prealabil de către administratorul clădirii despre faptul că în interiorul acesteia se desfășoară lucrări de construcții.

Pe pagina de Facebook al instituției, angajații au transmis următorul mesaj:

„Colectivul sediului Centru al Judecătoriei Chișinău își aduce scuzele de rigoare justițiabililor pentru incomoditățile admise în timpul organizării procesului de efectuare a justiției. Totodată, se reține că aceste reparații sunt efectuate de către administratorul clădirii fără o coordonare prealabilă și fără să prevină judecătorii despre o eventuală restricționare a accesului în clădirea în care are loc procesul de înfăptuire a justiției”.

„Activăm în condiții periculoase pentru viață și sănătate, în primul rând pentru sutele de cetățeni care au procese de judecată zilnic în această instanță”, a scris magistrata Victoria Sanduța pe rețelele sociale.

Astăzi, la orele 14:30, la sediul Centru al Judecătoriei Chișinău va avea loc un briefing de presă cu privire la ruinarea clădirii instanței de judecată.

Foto: Facebook/ Victoria Sanduta

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!