/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

/FOTO/ Trei autospeciale sunt antrenate la prelucrarea carosabilului cu material antiderapant la Ștefan-Vodă

missing
30 noiembrie 2020, ora 19:07

Trei autospeciale sunt antrenate la prelucrarea carosabilului cu material antiderapant la Ștefan-Vodă în momentul de față. Despre aceasta a anunțat Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP.

„În prezent, pe teritoriul raionului Ștefan Vodă cad precipitații sub formă de ninsoarea, pe alocuri ceață. Trei autospeciale de la SA Drumuri sunt antrenate la prelucrarea carosabilului cu material antiderapant”, se arată într-un comunicat al instituției.

De asemenea, Inspectoratul Național de Securitate Publică a avertizat șoferii să nu pornească la drum dacă automobilul acestora nu este echipat cu pneuri de iarnă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram