/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

În premieră, Maia Sandu spune despre viitorii consilieri. Primele trei nume din echipa sa

missing
30 noiembrie 2020, ora 12:01

În premieră, președinta aleasă Maia Sandu a vorbit despre viitorii săi consilieri la Președinție, în cadrul unei conferințe de presă, pe 30 noiembrie. Astfel, în listă se regăsesc persoane din Guvernul în fruntea căruia ea se afla acum un an.

În cadrul conferinței de presă, Maia Sandu a anunțat primele trei nume din viitoarea sa echipă de consilieri. Ala Nemerenco va fi consilier pe problemele sociale, Veaceslav Negruța – consilier pe economie, Olesea Stamate – consilier pe justiție. Totodată, Maia Sandu a menționat că nu a discutat pe acest subiect cu Andrei Năstase.

Menționăm că Olesea Stamate a ocupat funcția de ministră a Justiției în Guvernul Sandu, iar Ala Nemerenco s-a aflat în fruntea Ministerului Sănătății. Cât ține despre Veaceslav Negruța, acesta a ocupat funcția de ministru al Finanților, în perioada 2009 – 2013.

În Guvernul Sandu, Andrei Năstase a ocupat funcția de Ministru al Afacerilor Interne.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram