/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Scene horror la Râșcani. Un bărbat în pielea goală și plin de sânge a încercat să sară în gol de la etajul 5

missing
30 noiembrie 2020, ora 21:49

Scene horror într-un bloc din capitală. Un bărbat în pielea goală și plin de sânge a încercat să sară în gol de la etajul 5. Imaginile cu acesta au apărut, astăzi, pe rețelele sociale, deși cazul a avut loc acum mai bine de o săptămână. Tânărul a reușit să fie salvat de pompieri și polițiști, fiind internat mai apoi la spitalul de Psihiatrie. Vă atenționăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Cazul a avut loc la balconul unui bloc de pe strada Studenților, din sectorul Râșcani al capitalei. Din imagini se vede cum tânărul este legat cu funii și ajutat de pompieri să se întoarcă pe un spațiu sigur. Într-un final, operațiunea de salvare s-a încheiat cu succes.

Am încercat să discutăm cu locatarii blocului, pentru a vedea dacă este primul caz de acest gen, produs la ei în scară. Însă, nimeni nu ne-a deschis ușa, semn că oamenii nu erau acasă. Între timp, poliția susține că tânărul, în vârstă de 30 de ani, se afla într-o stare neadecvată și a încercat să-și pună capăt zilelor.

NATALIA STATI, PURTĂTOARE DE CUVÂNT, POLIȚIA CAPITALEI: „La fața locului s-a deplasat un echipaj al BPRO al DP și grupa operativă a inspectoratului, unde, ajunși la fața locului, forțele de ordine au stabilit că bărbatul în vârstă de 30 de ani, fiind într-o stare neadecvată și-a aplicat plăgi taiate la mâini după care a încercat să se arunce de la etajul 5.”

Potrivit poliției, bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, după care a fost transportat și internat la spitalul de Psihiatrie. Am telefonat la instituția medicală, dar nu ne-a răspuns nimeni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram