Moțiunea simplă asupra activității Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova va fi examinată luni, 7 decembrie 2020, în cadrul ședinței plenare. Asta au decis deputații astăzi, 2 decembrie, în cadrul Biroului permanent al Parlamentului.

Deputații  vor examina mai multe proiecte de lege și hotărâri, inclusiv proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2021, proiectul legii  bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul viitor, proiectul legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medical pe anul 2021 și politica bugetar-fiscală și vamală.

Moțiunea simplă asupra activității Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova va fi examinată luni, 7 decembrie 2020, în cadrul ședinței plenare.

Pe 19 noiembrie, deputații Platformei DA și PAS au înaintat moțiune simplă asupra activității ministerului afacerilor interne a R. Moldova. Autorii moțiunii se referă la recentele cazuri de răpire a cetățenilor moldoveni de către așa-zisele autorități din transnistria menționând că „MAI pare a fi nepregătit pentru combaterea activităților grupurilor criminale, a provocărilor organizate de grupurile paramilitare din regiunea transnistreană și eșuează la capitolul protejării drepturilor și libertăților cetățenilor Republicii Moldova”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!