Un tânăr de 19 ani a murit în urma unui accident rutier care s-a produs în dimineața zilei de 2 decembrie în orașul Soroca. În timp ce se afla la volan, nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului, a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un podeț.

Poliția spune că a fost sesizată în jurul orei 06:50. Un bărbat de 33 de ani a spus că pe strada Ocolirii din orașul Soroca o mașină de model „Toyota Corola” a derapat de pe traseu. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs în jurul orei 06:00.

În urma impactului, șoferul a decedat la fața locului. Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: INSP

Foto: INSP

Foto: INSP

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!