Un șofer care circula cu o mașină ce era dată în căutare a rămas fără ea! Acesta a fost prins, din întâmplare, în timpul unor filtre organizate astăzi pe străzile din capitală. Inspectorii de patrulare au oprit conducătorii auto, pentru a-i depista pe care nu-și achită amenzile pentru încălcările rutiere.

„Nu știu cum mașina este anunțată in căutare și de ce. Mașina este sub sechestru, cum sunt și alte bunuri. Este vorba de un scandal.”

Șoferul din imagini a fost înlăturat de la volan, iar mașina acestuia urma să fie ridicată și dusă la parcarea specială, până la stabilirea tuturor detaliilor.

„Așa o surpriză frumoasă, băieții m-au oprit pentru verificare, ca să vadă dacă mașina nu are nicio încălcare.”

Mai multe mașini ale poliției au creat un adevărat filtru în preajma Aeroportului Chișinău. Echipajele erau dislocate pe ambele părți ale străzii, astfel că mulți dintre cei care circulau pe acolo erau opriți pentru a fi verificați. La un moment dat, lângă laboratorul mobil se formaseră cozi. (762_4900_01 – rânduri) După ce mașinile le erau verificate în baza de date, șoferii aflau despre încălcările din trafic.

Alții, care nu aveau nicio încălcare, și-au continuat drumul. În schimb, le-au recomandat conducătorilor auto, care obișnuiesc să mai încalce regulamentul, în primul rând, să nu depășească viteza.

IGOR POSTU, ȘEF SECȚIE MONITORIZARE, INSP: Efectuăm mai multe verificări ale conducătorilor mijloacelor de transport, nu doar la numărul de contravenții, dar și la cum sunt echipe pentru iarnă. Scopul acțiunii este de a aduce la cunoștința tuturor șoferilor că depășirea limitei de viteză sau alte încălcări pot provoca consecințe.”

De la începutul anului, peste 250 de mii de încălcări identificate în trafic, au fost validate ulterior. Cea mai des abaterea depistată este încălcarea regimului de viteză.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!