Cancelaria Parlamentului a primit un plic în care s-ar fi găsit un deget uman. Plicul a fost ridicat de oamenii legii și dus la expertiză. Despre aceasta a declarat ofițera de presă a Direcției de Poliție municipiului Chișinău, Natalia Stati. 

„Poliția fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112 precum că în cancelaria Parlamentului într-un plic s-ar fi găsit un deget care se presupune a fi uman. La fața locului s-a deplasat grupa operativă. Acesta a fost ridicat și urmează a fi îndreptat la expertiză. Angajații poliției întreprind toate acțiunile de investigații și urmărire penală pentru a fi stabilite toate circumstanțele”, a declarat Natalia Stati.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!