/VIDEO/ Cu o oră înainte de începerea protestului, mai mulți polițiști au înconjurat deja Parlamentul

03 decembrie 2020, ora 09:03

Cu o oră înainte de începerea protestului din fața Parlamentului, mai mulți polițiști au fost dislocați în preajma Legislativului pentru a menține ordinea publică. Imagini de la fața locului au fost transmise de către reporterii TV8.

Din acestea se poate vedea că este vorba despre zeci de oameni ai legii care au fost dislocați în adiacentul clădirii Parlamentului. Din imagini putem observa că și polițiștii din Ialoveni au fost alertați, or, o mașină a inspectoratului din localitatea menționată mai sus a fost observată în video.

Președinta aleasă Maia Sandu a îndemnat oamenii să protesteze împotriva inițiativei legislative a Partidului Socialiștilor (PSRM) care prevede scoaterea din atribuțiile Președinției a Serviciului Informații și Securitate (SIS).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram