Cu o oră înainte de începerea protestului din fața Parlamentului, mai mulți polițiști au fost dislocați în preajma Legislativului pentru a menține ordinea publică. Imagini de la fața locului au fost transmise de către reporterii TV8.

Din acestea se poate vedea că este vorba despre zeci de oameni ai legii care au fost dislocați în adiacentul clădirii Parlamentului. Din imagini putem observa că și polițiștii din Ialoveni au fost alertați, or, o mașină a inspectoratului din localitatea menționată mai sus a fost observată în video.

Președinta aleasă Maia Sandu a îndemnat oamenii să protesteze împotriva inițiativei legislative a Partidului Socialiștilor (PSRM) care prevede scoaterea din atribuțiile Președinției a Serviciului Informații și Securitate (SIS).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!