Horoscop Berbec – 6 decembrie 2020: Ești dornic să exprimi din prea plinul inimii tale, să dăruiești ceea ce simți că dă pe dinafară și bine faci. Este un moment bun, de reconstrucție a relațiilor cu cei dragi.

Horoscop Taur – 6 decembrie 2020: În loc să încerci să te impui în fața celor din familie, mai bine te apropii de ei cu căldură și îi convingi să coopereze pentru binele comun, dacă intențiile tale sunt sincere.

Horoscop Gemeni – 6 decembrie 2020: Cele mai sincere gânduri te poartă astăzi spre cei din anturajul apropiat, mai ales persoanele de care te-ai îndepărtat din motive pe care acum nu le mai înțelegi nici tu.

Horoscop Rac – 6 decembrie 2020: Ai la dispoziție o zi agreabilă pentru a pune ordine în propriile gânduri, dorințe și intenții, ca să știi pentru ce merită să te consumi și ce ar trebui lăsat în urmă.

Horoscop Leu – 6 decembrie 2020: Ești în formă pe toate planurile, doar relația cu unii dintre membrii familiei să fie puțin mai tensionată și aici ar trebui să intervină latura ta generoasă, care poate anula orice motiv de supărare.

Horoscop Fecioară – 6 decembrie 2020: Există o parte bună în această zi la care vei avea acces fără să faci ceva special. E suficient să fii sincer cu cei din anturajul apropiat și să refuzi complicațiile fără rost.

Horoscop Balanță – 6 decembrie 2020: Una caldă, una rece, poate chiar de la aceeași persoană sau în același context. În loc să le cântărești pe toate, mai bine te concentrezi pe ceea ce contează pentru tine.

Horoscop Scorpion – 6 decembrie 2020: Cauți contexte în care să ieși în evidență prin calitățile tale cele mai frumoase, ceea ce nu e deloc rău, cu condiția ca și intențiile tale să fie la fel de frumoase.

Horoscop Săgetător – 6 decembrie 2020: Ziua ți se potrivește mănușă pentru că sprijină spiritele vii, capabile să participe sincer la ceea ce se petrece în viețile celorlalți, dar care știu și când să se retragă în universul propriu.

Horoscop Capricorn – 6 decembrie 2020: Ai șansa de a trăi o zi frumoasă, așa cum îți dorești de ceva timp, ca să te regăsești, să te echilibrezi. Partea frumoasă a firii tale iese la lumină mult mai ușor.

Horoscop Vărsător – 6 decembrie 2020: Poate ar trebui să găsești echilibrul între interesul sincer pe care îl ai pentru cei dragi și propria persoană, cu nevoile și interesele tale. Asta dacă nu suferi deja de egoism în exces.

Horoscop Pești – 6 decembrie 2020: Te bucuri de energia armonioasă și pozitivă a acestei zile, care vine ca un balsam pentru sufletul tău. Neplăcerile vor trece la fel de repede cum au apărut.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!