/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

SPPS anunță că ofițerii instituției nu asigură protecție lui Veaceslav Platon

missing
08 decembrie 2020, ora 15:38

Urmare unor informații apărute în mass-media precum că „Veaceslav Platon beneficiază de pază de stat”, Serviciul vine cu următoarele precizări. Categoriile de persoane care beneficiază de protecție și pază din partea SPPS sunt expres prevăzute în articolul 6 din Legea 134/2008 cu privire la Serviciul de Protecție și Pază de Stat.

Cetățeanul Veceaslav Platon nu face parte din aceste categorii, și respectiv, Serviciul nu acordă protecție acestuia.

Acum patru zile, la data de 2 decembrie, controversatul om de afaceri, Veceslav Platon a intrat cu forța în clădirea CNPF, fiind însoțit de bodyguarzi. Atunci, Platon a negat acest lucru, spunând că este un om pașnic. Imaginile video de pe camerele de supraveghere, care au apărut în spațiul public, demonstrează, însă, contrariul.

Veaceslav Platon declara atunci că nu are pază personală, dar a refuzat să spună cine sunt bodygarzii care l-au însoțit.

Eu tot timpul sunt cu pază. După lege eu nu pot să vă spun. Aceasta nu este paza mea, unicul lucru care pot să spun. Eu nu am pază personală.”, a declarat Platon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram