Înaintea celui de-al doilea tur al alegrilor prezidențiale din R. Moldova, postul de televiziune Al Jazeera a realizat un reportaj despre Ilan Șor. Jurnaliștii de la Al Jazeera vorbesc despre corupția din Moldova și îl descriu pe Ilan Șor drept un om de afaceri și politician care a fugit din Moldova și care ar putea juca un rol important în turul doi al alegerilor prezidențiale care a avut loc la 15 noiembrie.

Reportera postului de televiziune a intervievat câțiva oameni din Orhei, dar și pe ex-premierul Vlad Filat, pe care îl descrie ca un politician acuzat că a primit mită de la Șor.

A fost intervievat și Viorel Morari, șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, care a vorbit că nu s-a putut finaliza acest caz din cauza corupției și presiunii care există pe sistemul de justiție.

Reportajul a fost publicat pe 8 noiembrie 2020, la câteva zile de la desfășurarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din R. Moldova, care au fost câștigate de Maia Sandu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!