/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Al Jazeera a realizat un reportaj despre Ilan Șor în contextul alegerilor prezidențiale. Printre intervievați ex-premierul Filat și Viorel Morari

missing
08 decembrie 2020, ora 12:46

Înaintea celui de-al doilea tur al alegrilor prezidențiale din R. Moldova, postul de televiziune Al Jazeera a realizat un reportaj despre Ilan Șor. Jurnaliștii de la Al Jazeera vorbesc despre corupția din Moldova și îl descriu pe Ilan Șor drept un om de afaceri și politician care a fugit din Moldova și care ar putea juca un rol important în turul doi al alegerilor prezidențiale care a avut loc la 15 noiembrie.

Reportera postului de televiziune a intervievat câțiva oameni din Orhei, dar și pe ex-premierul Vlad Filat, pe care îl descrie ca un politician acuzat că a primit mită de la Șor.

A fost intervievat și Viorel Morari, șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, care a vorbit că nu s-a putut finaliza acest caz din cauza corupției și presiunii care există pe sistemul de justiție.

Reportajul a fost publicat pe 8 noiembrie 2020, la câteva zile de la desfășurarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din R. Moldova, care au fost câștigate de Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram