„Majoritatea parlamentară a decis să nu convoace în această săptămână plenul Parlamentului”. Anunțul a fost făcut de Președintele Fracțiunii Platforma DA, Alexandr Slusari.

„Coaliția Kroll-Bahamas a decis să nu avem săptămâna curentă ședința Parlamentului. Să aibă timp pentru următoarele târguri Dodon cu Șor. Nici pe președintele expirat și nici pe marele „kolhoznic” nu-i interesează că în agenda Parlamentului erau preconizate audieri ale ministrului agriculturii pe subiectul ajutorului fermierilor, care iată că în premieră au ajuns cu tehnica în centrul capitalei. Despre compensații și creșterea poverii fiscale nu vrea să discute cu agricultorii nici Guvernul, nici președintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe și nicio fracțiune din alianță”, a menționat Vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari.

Amintim că ședința Legislativului de luni, când urma să fie examinată moțiunea e cenzură împotriva ministrului de Interne, Pavel Voicu, a fost suspendată din lipsă de cvorum. La ședință nu s-au prezentat deputații din Platforma „Pentru Moldova” și cei de la PSRM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!