/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Alexandru Slusari: „Majoritatea parlamentară a decis să nu convoace în această săptămână plenul Parlamentului”

missing
09 decembrie 2020, ora 18:09

„Majoritatea parlamentară a decis să nu convoace în această săptămână plenul Parlamentului”. Anunțul a fost făcut de Președintele Fracțiunii Platforma DA, Alexandr Slusari.

„Coaliția Kroll-Bahamas a decis să nu avem săptămâna curentă ședința Parlamentului. Să aibă timp pentru următoarele târguri Dodon cu Șor. Nici pe președintele expirat și nici pe marele „kolhoznic” nu-i interesează că în agenda Parlamentului erau preconizate audieri ale ministrului agriculturii pe subiectul ajutorului fermierilor, care iată că în premieră au ajuns cu tehnica în centrul capitalei. Despre compensații și creșterea poverii fiscale nu vrea să discute cu agricultorii nici Guvernul, nici președintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe și nicio fracțiune din alianță”, a menționat Vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari.

Amintim că ședința Legislativului de luni, când urma să fie examinată moțiunea e cenzură împotriva ministrului de Interne, Pavel Voicu, a fost suspendată din lipsă de cvorum. La ședință nu s-au prezentat deputații din Platforma „Pentru Moldova” și cei de la PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram