/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cum se circulă pe străzile din Capitală. Sunt întreprinse măsuri de înlăturarea a poleiului

missing
10 decembrie 2020, ora 09:26

Serviciile municipale intervin pe trotuare cât și pe străzi pentru a înlătura poleiul. La ora actuală, transportul public circulă pe toate rutele prevăzute, conform programului unei zilei de lucru, iar la linie au fost emise 321 troleibuze și 86 de autobuze.

Drumarii au început intervenția la 21:00, cu 13 autospeciale, fiind împrăștiați 95 tone de sare și cca 32 tone de material antiderapant, pe arterele capitalei și pe căile de acces spre suburbii. Câte un utilaj al ÎM Regia „Exdrupo” este dislocat în fiecare sector al capitalei, fiind gata să intervină la solicitările cetățenilor.

Pentru înlăturarea poleiului, Regia locativ-comunală a început intervenția de la ora 22:00, pe trotuare și pe căile de acces din intercartiere, cu 22 de utilaje cu sărărițe, fiind împrăștiate 35 tone de material antiderapant. De asemenea, muncitorii au fost antrenați la presărarea materialului antiderapant, în staţiile de așteptare a transportului public, pe trecerile pietonale și în preajma instituțiilor publice.

În contextul condițiilor meteo nefavorabile, șoferii sunt îndemnați să ocolească drumurile în pantă.

Primăria Capitalei îndeamnă locuitorii ca în caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel.: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram