Serviciile municipale intervin pe trotuare cât și pe străzi pentru a înlătura poleiul. La ora actuală, transportul public circulă pe toate rutele prevăzute, conform programului unei zilei de lucru, iar la linie au fost emise 321 troleibuze și 86 de autobuze.

Drumarii au început intervenția la 21:00, cu 13 autospeciale, fiind împrăștiați 95 tone de sare și cca 32 tone de material antiderapant, pe arterele capitalei și pe căile de acces spre suburbii. Câte un utilaj al ÎM Regia „Exdrupo” este dislocat în fiecare sector al capitalei, fiind gata să intervină la solicitările cetățenilor.

Pentru înlăturarea poleiului, Regia locativ-comunală a început intervenția de la ora 22:00, pe trotuare și pe căile de acces din intercartiere, cu 22 de utilaje cu sărărițe, fiind împrăștiate 35 tone de material antiderapant. De asemenea, muncitorii au fost antrenați la presărarea materialului antiderapant, în staţiile de așteptare a transportului public, pe trecerile pietonale și în preajma instituțiilor publice.

În contextul condițiilor meteo nefavorabile, șoferii sunt îndemnați să ocolească drumurile în pantă.

Primăria Capitalei îndeamnă locuitorii ca în caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel.: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!