Pensionarii și cei care beneficiază de alocații sociale de la stat ai căror cuantum lunar nu depășește patru mii de lei vor primi un suport de o mie de lei. Cabinetul de Miniștri a aprobat un amendament în acest sens la proiectul Legii bugetului pentru anul 2021.  

„Remarcăm în mod special identificarea posibilității de a aloca acest suport bănesc, de data aceasta, de o mie de lei. Consider că este un suport binevenit, de care vor beneficia peste 690 000 de persoane”, a precizat premierul Ion Chicu în cadrul ședinței Executivului de pe 14 decembrie.

Pentru acordarea suportului financiar unic în mărime de 1000 lei, din contul transferurilor de la bugetul de stat către Bugetul asigurărilor sociale de vor fi alocate cca 696,9 milioane de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!