/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ A furat jucării de pe bradul din Scuarul din Catedralei. Bărbat din Florești reținut

missing
15 decembrie 2020, ora 12:06

A furat jucării de la bradul din Scuarul Catedralei. Un bărbat, care avea o pungă plină cu decorațiuni, a fost reținut de carabinieri în centrul Capitalei.

„În noaptea de 14 decembrie , în jurul orelor 23:15, un bărbat cu un comportament suspect a atras atenția echipajului aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe bulevardul Ștefan cel Mare. Bărbatul avea un comportament neadecvat, fiind vizibil în stare de ebrietate. Într-un pachet de culoare albă, ce îl avea la el, erau jucării pentru brad. Fiind întrebat de unde a luat jucăriile, ultimul nu a putut să dea un răspuns clar”, spun carabinierii.

Bărbatul de 47 de ani din Florești a fost escortat la Inspectoratul de Poliție din sectorul Buiucani al Capitalei.

În timpul interogării, acesta a recunoscut că a furat jucăriile de pe Pomul de Crăciun din Scuarul Capitalei.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Foto: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram