/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Fiind beți, au bătut un polițist și doi taximetriști. Trei tineri din Ungheni, reținuți

missing
17 decembrie 2020, ora 16:43

Trei tineri din raionul Ungheni au fost reținuți de oamenii legii, după ce ar fi bătut un polițist și doi șoferi de taxi. Totul s-a întâmplat pe 16 decembrie curent la intersecția străzilor Ciurești și Ștefan cel Mare din orașul Ungheni. Polițiștii spun că tinerii se aflau în stare de ebrietate. Informația a fost oferită de către ofițera de presă Cristina Vicol.

Învinuiții sunt doi minori de 17 ani și un tânăr de 19 ani. Oamenii legii spun că în jurul orei 23:00, cei trei au bătut un taximetrist de 50 ani. Șoferul s-a ales cu multiple lovituri cu pumnii și cu picioarele. De asemenea, tinerii au deteriorat aparatul de casă, capota și oglinda retrovizorie din salonul automobilului de model „Opel Kongo”.

Tot atunci, pentru a curma acțiunile huliganice ale tinerilor a intervenit un alt taximetrist, de 61 de ani, care le-a cerut minorilor să înceteze, însă aceștia nu au reacționat, ci dimpotrivă, manifestând un comportament agresiv, l-au lovit pe taximetrist cu picioarele și cu unele obiecte peste corp, doborându-l jos la pământ. Mai mult, tinerii i-au deteriorat parbrizul automobilului de model „Opel Astra” .

Ulterior, oamenii legii au intervenit pentru a curma acțiunile huliganice ale tinerilor. Aceștia însă nu au reacționat la cerințele polițiștilor de a înceta, dimpotrivă, manifestând în continuare un comportament agresiv au opus rezistență fizică, deteriorându-i uniforma de serviciu a unui angajat al Poliției. Mai mult, unul dintre minori l-a lovit cu pumnii peste față.

Taximetristul de 61 ani de a fost transportat în stare gravă la Spitalul raional Ungheni unde a fost internat în secția de reanimare. Acțiunile huliganice ale tinerilor au durat circa 30 de minute și au fost curmate de către forțele suplimentare ale angajaților de poliție.

Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal pentru huliganism agravat. În cadrul cauzei penale s-a stabilit că tinerii, anterior au fost judecați pentru diverse infracțiuni de furt, droguri, huliganism și vătămări corporale grave.Învinuiții au fost reținuți. Poliția investighează toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram