/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Horoscop 17 decembrie 2020. Gemenii pășesc într-o nouă perioadă destul de importantă a vieții lor

missing
17 decembrie 2020, ora 08:31

Horoscop joi, 17 decembrie, vine cu vești importante pentru nativii zodiacului, scrie libertatea.ro.

Horoscop Berbec – 17 decembrie 2020: Începe să scadă numărul prietenilor, dar vor rămâne doar cei pe care te poți baza cu adevărat. Vei schimba multe, începând de astăzi, mai ales în planurile tale.

Horoscop Taur – 17 decembrie 2020: Astăzi debutează o lungă perioadă în care îți vor fi testate, în diferite situații, calitățile și competențele profesionale. Finalitatea va fi una bună, vei primi locul pe care îl meriți.

Horoscop Gemeni – 17 decembrie 2020: Pășești într-o nouă perioadă importantă a vieții tale în care va conta orice efort de perfecționare pe care-l vei face, mai cu voie, mai de nevoie. Examenele, de orice fel, trebuie tratate cu maximă seriozitate.

Horoscop Rac – 17 decembrie 2020: Etapa care începe astăzi îți va aduce mai multă seriozitate în problemele financiare și ale administrării resurselor de orice fel. La finalul ei, peste câțiva ani, vei ști ce poți și ce nu poți face cu ceea ce ai.

Horoscop Leu – 17 decembrie 2020: Relațiile de parteneriat, de orice fel, vor fi supuse unor serii de teste de rezistență și așa vei putea afla care este menită să reziste și care trebuie să se încheie, pentru binele tururor.

Horoscop Fecioară – 17 decembrie 2020: Munca și sănătatea, stilul de viață în general, vor suferi modificări importante în perioada următoare, de bunăvoie sau obligat de situațiile care vor apărea.

Horoscop Balanță – 17 decembrie 2020: Relațiile cu cei dragi trec în prim-planul atenției tale, de voie sau de nevoie. În anii următori vei avea multe de învățat despre acest domeniu al vieții tale și vei trece și de la teorie la practică.

Horoscop Scorpion – 17 decembrie 2020: Familia, casa, trecutul și poverile care provin de acolo vor fi principalele tale preocupări de acum încolo. E nevoie de răbdare, de o judecată dreaptă și de multă înțelepciune, ca să eviți erorile.

Horoscop Săgetător – 17 decembrie 2020: Astăzi debutează o lungă perioadă în care va trebui să treci de la teorii la practică, să dai examene, să îți pui cunoștințele la dispoziția celor care au nevoie de ele.

Horoscop Capricorn – 17 decembrie 2020: Etapa următoare pentru tine va fi una de diminuare a cheltuielilor, pe fondul scăderii veniturilor sau pentru că îți dai seama că și economia își are rostul ei.

Horoscop Vărsător – 17 decembrie 2020: Pășești într-o perioadă de maturizare, ca urmare a schimbărilor care au intervenit în viața ta sau a celor care vor interveni de acum înainte.

Horoscop Pești – 17 decembrie 2020: Se schimbă preocupările principale, totul capătă o notă gravă, care va schimba felul în care te comporți în viața de zi cu zi. Multe dintre evenimentele pe care le vei trăi conțin o lecție de viață esențială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram