/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Încă un medic a fost răpus de Coronavirus. Anunțul făcut de către Ministerul Sănătății

missing
19 decembrie 2020, ora 18:59

Încă un medic a fost răpus de Coronavirus în ultimele 24 de ore. Anunțul a fost făcut de către responsabilii din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

„MSMPS exprimă sincere condoleanțe comunității academice USMF „Nicolae Testemițanu”, colegilor și familiei îndurerate, în legătură cu trecerea în neființă a dr. Nicolae Demișcan, în vârstă de 76 ani, care a activat până-n luna august curent, în calitate de conferențiar universitar la Catedra de Fiziologie a Omului și Biofizică. Regretatul conferențiar și-a dedicat 53 de ani Almei Mater. Acesta a fost internat la data de 13 decembrie, la Institutul de Medicină Urgentă. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”, se arată în comunicatul emis de către Ministerul Sănătății.

Amintim că astăzi un medic de familie din Comrat a decedat în urma complicațiilor provocate de Covid-19.

Până la ziua de azi, 64 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram