/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un nou dosar va fi pornit în curând pe numele lui Șor, spune procurorul general

missing
22 decembrie 2020, ora 22:10

Un nou dosar va fi pornit în curând pe numele deputatului Ilan Șor, cel care a fost anunțat în căutare și condamnat pentru spălare de bani. Despre aceasta a anunțat procurorul general Alexandr Stoianoglo, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, pe 22 decembrie. 

„Pregătim o nouă învinuire pe numele lui Ilan Șor. Este vorba despre participarea la organizarea unui grup infracțional care a dus la frauda bancară, în urma căreia au fost furați bani din bugetul de stat un miliard de lei”, a spus Alexandr Stoianoglo.

Pe 21 decembrie Curtea de Apel Cahul a amânat din nou examinarea dosarului lui Ilan Șor. Examinarea cererii de recuzare a fost suspendată până la pronunțarea CC asupra exepției de neconstituționalitate, înaintată de către avocații lui Șor.

Pe 22 decembrie Consiliul Superior al Magistraturii a amânat pentru următoarea ședință subiectul cu privire la cererea de demisie a judecătoarei Nina Veleva de la Curtea de Apel Cahul, cea care examinează dosarul Șor.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram