Miercuri, 23 decembrie, Parlamentul se va întruni în ședință plenară, cu începere de la ora 15:00, pentru a dezbate moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului.

Deputatul PAS Igor Grosu a dat citire, la 16 decembrie, în plenul parlamentului moțiunii de cenzură asupra activității guvernului Chicu. Potrivit formațiunii, executivul a eșuat în gestionarea situației economice și a celei legate de pandemia de coronavirus.

Textul moțiunii a fost semnat de un număr de 34 de deputați ai fracțiunilor Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Platforma DA și Partidul Democrat din Moldova (PDM). După citirea moțiunii, deputații PAS și Platforma DA au părăsit ședința Parlamentului.

Anterior, președintele în exercițiu, Igor Dodon a declarat că moțiunea de cenzură nu are nicio șansă să fie votată și cel mai probabil nici cvorum la această ședință specială Parlamentară nu va fi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!