/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu urmează să fie examinată astăzi de Parlament

missing
23 decembrie 2020, ora 10:52

Miercuri, 23 decembrie, Parlamentul se va întruni în ședință plenară, cu începere de la ora 15:00, pentru a dezbate moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului.

Deputatul PAS Igor Grosu a dat citire, la 16 decembrie, în plenul parlamentului moțiunii de cenzură asupra activității guvernului Chicu. Potrivit formațiunii, executivul a eșuat în gestionarea situației economice și a celei legate de pandemia de coronavirus.

Textul moțiunii a fost semnat de un număr de 34 de deputați ai fracțiunilor Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Platforma DA și Partidul Democrat din Moldova (PDM). După citirea moțiunii, deputații PAS și Platforma DA au părăsit ședința Parlamentului.

Anterior, președintele în exercițiu, Igor Dodon a declarat că moțiunea de cenzură nu are nicio șansă să fie votată și cel mai probabil nici cvorum la această ședință specială Parlamentară nu va fi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram