Platforma parlamentară „Pentru Moldova” critică decizia premierului Ion Chicu care a anunțat demisia Guvernului.

„În același timp, suntem îngrijorați de atitudinea iresponsabilă a actualului Guvern și a premierului Ion Chicu care astăzi, în discursul său, nu a menționat nimic despre o eventuală foaie de parcurs privind acțiunile viitoare. În pragul iernii, în plină pandemie de coronavirus și criză economică, pe fundalul protestelor agricultorilor, care cer cu disperare ajutor din partea statului și un plan concret de redresare a situației din domeniul agriculturii, țara riscă să intre în colaps”, spun cei din Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, anunțând că au luat act de anunțul privind demisia Guvernului și își reiterează poziția asupra necesității dizolvării actualului Parlamen.

Totodată, Platforma parlamentară „Pentru Moldova” a chemat forțele politice și deputații să se așeze la masa de discuții pentru a găsi soluții pentru administrarea țării.

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” consideră, în continuare, că forțele politice sunt obligate să asigure o administrare eficientă a treburilor țării, în contextul instabilității politice până și după alegerile parlamentare, perioadă care va dura cel puțin jumătate de an.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!