/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

„Pentru Moldova” critică demisia Guvernului Chicu: „Suntem îngrijorați de atitudinea iresponsabilă” 

missing
23 decembrie 2020, ora 15:01

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” critică decizia premierului Ion Chicu care a anunțat demisia Guvernului.

„În același timp, suntem îngrijorați de atitudinea iresponsabilă a actualului Guvern și a premierului Ion Chicu care astăzi, în discursul său, nu a menționat nimic despre o eventuală foaie de parcurs privind acțiunile viitoare. În pragul iernii, în plină pandemie de coronavirus și criză economică, pe fundalul protestelor agricultorilor, care cer cu disperare ajutor din partea statului și un plan concret de redresare a situației din domeniul agriculturii, țara riscă să intre în colaps”, spun cei din Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, anunțând că au luat act de anunțul privind demisia Guvernului și își reiterează poziția asupra necesității dizolvării actualului Parlamen.

Totodată, Platforma parlamentară „Pentru Moldova” a chemat forțele politice și deputații să se așeze la masa de discuții pentru a găsi soluții pentru administrarea țării.

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” consideră, în continuare, că forțele politice sunt obligate să asigure o administrare eficientă a treburilor țării, în contextul instabilității politice până și după alegerile parlamentare, perioadă care va dura cel puțin jumătate de an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram