Procurorul General Alexandr Stoianoglo a spus că nu regretă de faptul că în cazul „kuliok” nu a fost deschis un dosar penal. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, difuzată pe 24 decembrie curent. 

„Știți că noi am pornit un proces penal, în cadrul căruia am analizat mai multe lucruri. De ce nu l-am interogat pe Igor Dodon? Dacă îl audiam în calitate de martor, nu puteam să-i înaintăm învinuirea. Dacă îl audiam în calitate de învinuit, nu puteam prezenta probe. Chiar și unele persoane vizate în acest caz au spus că totul este un show politic”, a spus Alexandr Stoianoglo.

De asemenea, procurorul general a spus că nu există nicio relație între el și Igor Dodon, iar decizia de clasare a dosarului a fost una independentă și nu are nicio legătură cu faptul că politicianul se afla în fruntea Președinției.

Pe 4 noiembrie curent Igor Dodon, a declarat, în premieră, tot în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” că nu știe ce se afla în „kuliokul” pe care fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc a vrut să il dea.

Procuratura Anticorupție a clasat procesul penal pornit în baza imaginilor cu șeful statului, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov din motivul că faptele persoanelor vizate nu întrunesc elementele infracțiunii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!