/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Horoscop 24 decembrie. Berbecii sunt mai harnici și mai dispuși să-și asume responsabilități mai multe

missing
24 decembrie 2020, ora 08:15

Horoscop 24 decembrie, află mai jos ce îți oferă astrele.

Horoscop Berbec – 24 decembrie 2020: Ești mai harnic și mai dispus să-ți asumi responsabilități suplimentare, dar nemulțumirile recente, cele la care nu ai vrut să renunți, își arată colții și îți pot umbri calitățile.

Horoscop Taur – 24 decembrie 2020: Ca să ai parte de o zi agreabilă, trebuie doar să treci peste ceea ce nu-ți convine la cei apropiați, să îi încurajezi să își manifeste calitățile și să faci și tu același lucru.

Horoscop Gemeni – 24 decembrie 2020: Te orientezi spre problemele nerezolvate din cauza nemulțumirii, nu ca să găsești soluții mai bune. Este și aceasta o opțiune, dar poate că nu e cea mai bună.

Horoscop Rac – 24 decembrie 2020: Bine ar fi să temperezi tendința de a face tu programul tuturor, dacă nu ai fost desemnat pentru această misiune. Ar fi păcat să le strici ziua și să o umbrești singur și pe a ta.

Horoscop Leu – 24 decembrie 2020: Amestecul de tendințe pe care-l aduce această zi poate duce și la lucruri bune, dar și la neplăceri. Este important ce alegi, în fiecare moment, dar și cât de calm vei reuși să fii pe parcursul zilei.

Horoscop Fecioară – 24 decembrie 2020: Chiar dacă ai impresia că a venit momentul să treci la fapte, să îți faci dreptate singur, de fapt te superi pentru că nu accepți să lași neîmplinirile deoparte, măcar pentru moment.

Horoscop Balanță – 24 decembrie 2020: Te supără lipsurile, și cele reale, și cele pe care ți le imaginezi. Problema e că oricâte ai reuși să rezolvi, tot nu va fi destul, pe acest fond de nemulțumire.

Horoscop Scorpion – 24 decembrie 2020: Există riscul să creezi neînțelegeri cu partenerii importanți pentru că nu te exprimi clar, vrei ceva și spui altceva, din motive pe care nu le poți recunoaște deschis.

Horoscop Săgetător – 24 decembrie 2020: Munca, stilul de viață sunt dezorganizate și asta te deranjează mult. E nevoie de un efort major de organizare, dar și de multă răbdare, pentru că nu poți obține rezultate peste noapte.

Horoscop Capricorn – 24 decembrie 2020: Sfera sentimentală este sursa principalelor nemulțumiri, dar fără un motiv clar. Poate că lipsurile pe care le vezi acum sunt și creația ta și va trebui să schimbi ceva, măcar de acum înainte.

Horoscop Vărsător – 24 decembrie 2020: Nu-ți găsești liniștea în casă, în familie, cauți ceva, nici tu nu știi prea bine ce anume. Este o neliniște care indică lipsuri majore în hrana atât de necesară propriului suflet.

Horoscop Pești – 24 decembrie 2020: Relațiile cu cei din anturaj sunt profund alterate și soluțiile sunt greu de găsit, în special pentru că nici nu le mai cauți sau nu îți pui problema că rezolvarea poate veni de la tine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram