Fostul lider democrat, cel care figurează în dosarul privind frauda bancară, Vladimir Plahotniuc își continuă relațiile cu unii parteneri de afaceri și formațiuni politice din Republica Moldova. Despre aceasta a declarat procurorul general Alexandr Stoianoglo în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8, pe 24 decembrie.

„Fără îndoieli, Vladimir Plahotniuc continuă relațiile cu unii parteneri de afaceri și unii parteneri politici. Poate că aceste relații nu sunt atât de strânse, dar totuși ele persistă. Pe unii parteneri de afaceri noi am reușit să-i audiem, dar nu vreau să le spun numele”, a spus Alexandr Stoianoglo.

Pe 22 decembrie Alexandr Stoianoglo a spus că lui Vladimir Plahotniuc i-au fost înaintate mai multe  învinui în dosarul privind frauda bancară. Este vorba despre organizarea unui grup infracțional, furt și altele.

Mai mult, procurorul general a spus că subalternii săi au plecat în România, pentru a interoga persoanele vizate în dosarul deschis pe numele lui Vladimir Plahotniuc.

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!