/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/STOP CADRU/ Dodon i-a întins mâna, iar Sandu - pumnul. Cum s-au salutat cei doi în holul Președinției

missing
24 decembrie 2020, ora 13:52

Igor Dodon i-a întins mâna, iar Maia Sandu – pumnul. Ulterior, Igor Dodon s-a conformat și a întins și el pumnul Maiei Sandu, gest recomandat pe timp de pandemie. Astfel s-au salutat fostul și actualul șef de stat, înainte de transmiterea puterii, în holul Președinției. 

Înainte de această ceremonie, Igor Dodon a așteapt-o cu flori pe Maia Sandu.

La Președinție a avut loc procedura de transmitere a puterii de către preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, al cărui mandat a expirat, președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Ea a fost învestită astăzi în funcția de președintă a țării. Jurământul constituțional a fost depus la Palatul Republicii, în fața mai multor politicieni.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram