O misiune fără precedent a fost realizată de pompieri, în această după amiază. Un copil de opt ani, care atârna de un balconul unui apartament de la etajul 12. 

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:59. Potrivit primelor informații, o fetiță a fost văzută că atârna la etajul  superior la unui bloc de locuit din centrul Capitalei.

La fața locului pentru a salva copilul a fost îndreptat un echipaj de pompieri care în mai puțin de cinci minute a reușit să ajungă la fața locului. Salvatorii au deblocat ușa locuinței și au stabilit că în apartament nu se afla nimeni. În timp record, aceștia au ajuns la balconul locuinței și au salvat copilul, care riscă să cadă în orice moment.

După finalizarea operațiunii, copila a fost predată echipajului medical. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept.

În acest context, IGSU îndeamnă oamenii să monitorizeze strict copii și să nu-i lase fără supraveghere de unii singuri în locuințe. În caz de situații de risc persoanele pot cere ajutor sunând Serviciul 112.

Foto: IGSU

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!