Înotătorul Alexei Sancov a stabilit trei recorduri pentru Republica Moldova la Turneul Internațional de la Sankt-Petersburg, la care au concurat șapte țări. Sportivul care locuiește în Statele Unite ale Americii a terminat pe locul șase la 200 metri fluture cu rezultatul 1.55.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, la 200 metri stil liber, Alexei a finisat al șaptelea cu rezultatul 1.46.06, iar la 100 metri fluture a înregistrat timpul 52.75 și a ocupat locul 12. Alexei Sancov beneficiază de normativul B de calificare către Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a concurat și la Rio în 2016.

La turneul de la Sankt-Petersburg au mai participat Pavel Alovațchii și Dan Siminel. Ei au concurat la 50, respectiv 400 metri stil liber.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!