/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un înotător moldovean a stabilit trei recorduri pentru Republica Moldova la turneul din Sankt-Petersburg

missing
25 decembrie 2020, ora 09:32

Înotătorul Alexei Sancov a stabilit trei recorduri pentru Republica Moldova la Turneul Internațional de la Sankt-Petersburg, la care au concurat șapte țări. Sportivul care locuiește în Statele Unite ale Americii a terminat pe locul șase la 200 metri fluture cu rezultatul 1.55.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, la 200 metri stil liber, Alexei a finisat al șaptelea cu rezultatul 1.46.06, iar la 100 metri fluture a înregistrat timpul 52.75 și a ocupat locul 12. Alexei Sancov beneficiază de normativul B de calificare către Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a concurat și la Rio în 2016.

La turneul de la Sankt-Petersburg au mai participat Pavel Alovațchii și Dan Siminel. Ei au concurat la 50, respectiv 400 metri stil liber.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram