Ce au pregătit astrele? Vedeți aici horoscopul pentru 27 decembrie 2020.

Horoscop Berbec – 27 decembrie 2020: Alegi preocupări mai lejere, la fel va fi și tonul discuțiilor, iar atmosfera se anunță a fi una degajată. Singurele pericole apar atunci când vei dori, neapărat, ca și ceilalți să fie de acord cu tine.

Horoscop Taur – 27 decembrie 2020: Chiar dacă cei din jur sunt mai relaxați, mai dornici să se destindă, tu vrei să discuți probleme serioase, pe care nu ai reușit să le clarifici până acum.

Horoscop Gemeni – 27 decembrie 2020: Ar fi păcat să-ți umbrești singur ziua, insistând pe o anumită părere, oricât de convins ai fi că ai dreptate. Poate că și cei cu care te contrazici sunt la fel de covinși, ca și tine.

Horoscop Rac – 27 decembrie 2020: Vorbele nu-ți sunt prietene astăzi, dar va conta orice intenție frumoasă, chiar dacă nu reușești să te exprimi prea bine. Cei din jur își vor da seama ce ai vrut, de fapt.

Horoscop Leu – 27 decembrie 2020: Ar fi bine să nu te lași prea mult în voia stării de lene de astăzi, ca să nu te trezești cu complicații. Tot tu va trebui să te ocupi de ele, fie acum, fie mai târziu.

Horoscop Fecioară – 27 decembrie 2020: Graba de a exprima anumite idei, mai ales față de superiori sau față de persoanele mai în vârstă din familie, poate duce la neînțelegeri regretabile.

Horoscop Balanță – 27 decembrie 2020: Pot să apară probleme din cauza unor convingeri prea ferme pe care nu vrei să le modifici deloc, zicând că așa îți păstrezi demnitatea, câștigată prin încercări grele.

Horoscop Scorpion – 27 decembrie 2020: Minciuna are picioare scurte, spune o vorbă din popor și ca să nu afli cât de adevărată este, ar fi bine să eviți orice modificare a adevărului. În general, nu doar astăzi.

Horoscop Săgetător – 27 decembrie 2020: Sunt posibile divergențe în cuplu sau alte relații importante, din care vei ieși, elegant, dacă nu vei insista, prea mult, pe opiniile tale, doar pentru că tu crezi că știi mai bine.

Horoscop Capricorn – 27 decembrie 2020: Starea de sănătate necesită o mobilizare exemplară, dar în direcția recăpătării echilibrului interior, a recuperării stării de liniște interioară, a încrederii în viață și în legile ei.

Horoscop Vărsător – 27 decembrie 2020: Vorbele pot duce la probleme, iar tu ai tendința de a te baza prea mult pe ele, chiar dacă primești semnale în acest sens. Ar fi bine să alegi alt mod de a te exprima, poate unul mai puțin obișnuit.

Horoscop Pești – 27 decembrie 2020: Situația din familie este discutabilă, dar nu ai chef de vorbă cu membrii familiei, și pentru că presupui ce vor spune. Poate că unii dintre ei merită să faci efortul de a te apropia de ei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!