/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Sergiu Pușcuța ar putea reveni la șefia Serviciului Fiscal de Stat

missing
31 decembrie 2020, ora 12:43

Fostul ministru al Finanțelor, viceprim-ministrul Sergiu Pușcuța, ar putea să revină în funcția deținută la Serviciul Fiscal de Stat până la numirea în funcția de ministru. Declarația a fost făcută astăzi în cadrul conferinței de presă, unde și-a prezentat raportul la final de mandat.

„În conformitate cu legea privind serviciul public și legea cu privire la Guvern, după finalizarea mandatului în funcția cu demnitate publică, cu permisiunea viitorului ministru, o să încep să continui activitatea în Serviciul Fiscal de Stat, acolo unde este suspendat raportul de serviciu”, a declarat Sergiu Pușcuța.

„Altfel vorbind domnul ministru va reveni la funcția pe care a deținut-o până a deveni viceprim-ministru, adică șef al Serviciului Fiscal de Stat”, a explicat Ion Chicu.

Fostul ministru al Economiei, Anatol Usatîi, a menționat că are nevoie de o pauză.

Amintim că Sergiu Pușcuța a fost numit în funcția de ministru al Finanțelor în 2019, în locului lui la șefia Serviciului Fiscal fiind numită Ludmila Botnari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram