În școlile din Chișinău sunt infectați cu noul coronavirus 96 de elevi și 103 profesori. Datele au fost prezentate de către șefa viceprimara Angela Cutasevici la ședința de luni a primăriei Capitalei.

În autoizolare se află 35 de profesori. Potrivit autorităților, în comparație cu săptămâna precedentă numărul elevilor și profesorilor infectați este în scădere.

În grădinițele din municipiul Chișinău, șase copii sunt infectați, iar 513 se află în autoizolare. De asemenea, 54 de educatori sunt infectați. Sursele de infecție preponderent rămân a fi din familie, a spus viceprimara.

Angela Cutasevici a mai spus că după vacanța de iarnă școlile vor fi redeschise. 

În Chișinău au fost confirmate 61 454 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. 45 186 de pacienți s-au tratat, iar 975 au pierdut lupta cu boala. Sub supravegherea medicală se află 10 889 de persoane.

Situația epidemiologică în Chișinău. Ultimele date prezentate de autorități

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!