/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Numărul elevilor și profesorilor infectați cu virusul COVID-19 în școlile din Capitală

missing
04 ianuarie 2021, ora 09:20

În școlile din Chișinău sunt infectați cu noul coronavirus 96 de elevi și 103 profesori. Datele au fost prezentate de către șefa viceprimara Angela Cutasevici la ședința de luni a primăriei Capitalei.

În autoizolare se află 35 de profesori. Potrivit autorităților, în comparație cu săptămâna precedentă numărul elevilor și profesorilor infectați este în scădere.

În grădinițele din municipiul Chișinău, șase copii sunt infectați, iar 513 se află în autoizolare. De asemenea, 54 de educatori sunt infectați. Sursele de infecție preponderent rămân a fi din familie, a spus viceprimara.

Angela Cutasevici a mai spus că după vacanța de iarnă școlile vor fi redeschise. 

În Chișinău au fost confirmate 61 454 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. 45 186 de pacienți s-au tratat, iar 975 au pierdut lupta cu boala. Sub supravegherea medicală se află 10 889 de persoane.

Situația epidemiologică în Chișinău. Ultimele date prezentate de autorități

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram