Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru creștinii ortodocși care astăzi marchează Nașterea Domnului. Pe rețelele sociale șefa statului a scris că Crăciunul este o sărbătoare a comunității, o sărbătoare a familiei.

„Speranțele noastre toate sunt ca în noul an să depășim problemele, să ieșim din criză mai motivați, mai puternici, mai curați și să ne realizăm visele, așa cum ne dorim. Să întâlnim provocările cu curaj, oportunitățile cu hărnicie, iar darurile Domnului cu evlavie și recunoștință. Sărbători fericite”, a scris Maia Sandu.

Astăzi, 7 ianuarie, creştinii ortodocşi de rit vechi sărbătoresc Crăciunul. De asemenea, creştinii ortodocşi de stil vechi sărbătoresc trecerea în noul an în noaptea din 13 spre 14 ianuarie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!