/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mesajul președintei Maia Sandu pentru cei care astăzi sărbătoresc Nașterea Domnului

07 ianuarie 2021, ora 10:33

Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru creștinii ortodocși care astăzi marchează Nașterea Domnului. Pe rețelele sociale șefa statului a scris că Crăciunul este o sărbătoare a comunității, o sărbătoare a familiei.

„Speranțele noastre toate sunt ca în noul an să depășim problemele, să ieșim din criză mai motivați, mai puternici, mai curați și să ne realizăm visele, așa cum ne dorim. Să întâlnim provocările cu curaj, oportunitățile cu hărnicie, iar darurile Domnului cu evlavie și recunoștință. Sărbători fericite”, a scris Maia Sandu.

Astăzi, 7 ianuarie, creştinii ortodocşi de rit vechi sărbătoresc Crăciunul. De asemenea, creştinii ortodocşi de stil vechi sărbătoresc trecerea în noul an în noaptea din 13 spre 14 ianuarie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram