/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Polițistul care a spulberat o femeie pe trecerea de pietoni se afla în stare avansată de ebrietate? Ce spun oamenii legii

missing
14 ianuarie 2021, ora 15:35

Polițistul, care ar fi spulberat un pieton în timp ce traversa strada regulamentar, s-ar fi aflat în stare de ebrietate avansată, având 0, 95 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook fostul șef al Inspectoratului Național de Patrulare al Ministerului Afacerilor Interne, Livii Baziuc. Ulterior, oamenii legii au venit cu o reacție, declarând că șoferul a refuzat să fie testat alcoolscopic cu aparatul Drager.

„Precizăm că, aseară, după ce a fost reținut, polițistul a refuzat să fie testat alcoolscopic cu aparatul Drager, pentru refuz fiindu-i întocmit un proces- verbal. Acestuia însă i-au fost prelevate probele biologice, rezultatul cărora îl vom putea cunoaște în câteva zile, aceasta fiind o analiză de laborator care durează”, se arată în mesajul transmis de Poliția Republicii Moldova, adăugând că la moment nu există nicio dovadă că polițistul ar fi fost în stare de ebrietate.

Șoferul, în vârstă de 25 de ani, care se afla la volanul unui automobil Toyota Camry, este angajat al Inspectoratului Național de Securitate Publică al Inspectoratului General al Poliției.

Amintim că, aseară, în jurul orei 21:30, pe strada Socoleni din Capitală, o femeie în vârstă de 36 de ani a decedat pe loc, fiind lovită în plin de o mașină. Șoferul care ar fi provocat accidentul a fugit de a fața locului.

Ulterior acesta a fost identificat de oamenii legii în baza plăcuței de înmatriculare a automobilului care a rămas la locul impactului.

Polițistul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar cauza penală a fost remisă Procuraturii Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram