UPDATE 11:16 Ofițera de presă a IP Anenii Noi, Olesea Gherman, a declarat pentru tv8.md că la ora 01:45, oamenii legii au fost informați despre faptul că la ușa primarului din satul Merenii Noi, persoane necunoscute au incendiat mai multe haine.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției, care a depistat că alesul local se afla în interiorul apartamentului pe care îl închiria în stare inconștientă. În fața ușii de la intrare, persoane necunoscute au încercat să incendieze ușa. La moment, bărbatul este în afara oricărui pericol. Din spusele vecinilor, acesta, începând cu 1 ianuarie 2021, se afla în greva foamei”, a comunicat ofițera de presă a IP Anenii Noi.

Oamenii legii cercetează toate circumstanțele producerii incidentului. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal.

Andrei Druzi, în vârstă de 41 de ani, primar în satul Merenii Noi din raionul Anenii Noi, este membru al Partidului „Partidul Nostru” condus de Renato Usatîi.

Știrea inițială: Locuința primarului localității Merenii Noi din raionul Anenii Noi, Andrei Druzi, a fost ținta unui atac, după ce ușa casei a fost incendiată, iar bărbatul a fost găsit în stare inconștientă în propria locuință.

Potrivit oamenilor legii, funcționarul este Andrei Druzi, în vârstă de 41 de ani. În urma atacului, bărbatul a fost transportat la Spitalul Raional Anenii Noi fiind intoxicat cu fum.

Foto: tv8.md/Cătălin Goria

Foto: tv8.md/Cătălin Goria

Foto: tv8.md/Cătălin Goria

Foto: tv8.md/Cătălin Goria

/UPDATE/ Atac asupra unui primar din Anenii Noi. Ușa casei a fost incendiată, iar bărbatul a fost găsit inconștient în propria locuință

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!