/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/UPDATE FOTO/ Cum arată locuința primarului din Anenii Noi, care ar fi fost incendiată

missing
22 ianuarie 2021, ora 11:16

UPDATE 11:16 Ofițera de presă a IP Anenii Noi, Olesea Gherman, a declarat pentru tv8.md că la ora 01:45, oamenii legii au fost informați despre faptul că la ușa primarului din satul Merenii Noi, persoane necunoscute au incendiat mai multe haine.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției, care a depistat că alesul local se afla în interiorul apartamentului pe care îl închiria în stare inconștientă. În fața ușii de la intrare, persoane necunoscute au încercat să incendieze ușa. La moment, bărbatul este în afara oricărui pericol. Din spusele vecinilor, acesta, începând cu 1 ianuarie 2021, se afla în greva foamei”, a comunicat ofițera de presă a IP Anenii Noi.

Oamenii legii cercetează toate circumstanțele producerii incidentului. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal.

Andrei Druzi, în vârstă de 41 de ani, primar în satul Merenii Noi din raionul Anenii Noi, este membru al Partidului „Partidul Nostru” condus de Renato Usatîi.

Știrea inițială: Locuința primarului localității Merenii Noi din raionul Anenii Noi, Andrei Druzi, a fost ținta unui atac, după ce ușa casei a fost incendiată, iar bărbatul a fost găsit în stare inconștientă în propria locuință.

Potrivit oamenilor legii, funcționarul este Andrei Druzi, în vârstă de 41 de ani. În urma atacului, bărbatul a fost transportat la Spitalul Raional Anenii Noi fiind intoxicat cu fum.

Foto: tv8.md/Cătălin Goria

Foto: tv8.md/Cătălin Goria

Foto: tv8.md/Cătălin Goria

Foto: tv8.md/Cătălin Goria

/UPDATE/ Atac asupra unui primar din Anenii Noi. Ușa casei a fost incendiată, iar bărbatul a fost găsit inconștient în propria locuință

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram