/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Un BMW s-a răsturnat pe o stradă din Capitală, după ce șoferița ar fi pierdut controlul volanului

missing
23 ianuarie 2021, ora 16:33

Accident pe bulevardul Dacia din Capitală. O mașină în care se aflau doi copii mici s-a răsturnat după ce șoferița, care este și mama minorilor, ar fi pierdut controlul volanului. Poliția anunță că în urma incidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Accidentul s-a produs în această dimineață la intersecția bulevardului Dacia cu strada Hristo Botev din sectorul Botanica. Din imaginile surprinse de către martori de vede cum automobilul de marcă BMW este răsturnat, iar polițiștii, împreună cu câțiva trecători încearcă să o pună pe roate. Ulterior, mașina a fost evacuată.

Nu se cunoaște, deocamdată, din ce cauză s-a produs accidentul. Poliția precizează, însă, că nici cei doi copii minori și nici mama acestora care se afla la volan nu au avut de suferit.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ IGP: Ajunși la fața locului , polițiștii au stabilit că automobilul BMW , ce era condus de o șoferiță în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul volanului și s-a tamponat în bordură, urmare, s-a inversat.”

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz, iar dacă va fi găsită vinovată, șoferița riscă amendă de până la 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Foto: tv8

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram