/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Horoscop. Peștii trebuie să învețe să se relaxeze

missing
25 ianuarie 2021, ora 07:00

Peștii trebuie să învețe să se relaxeze. Pentru cei care se simt norocoși să joace la LOTO 6 din 49, numerele norocoase ale zilei sunt 2,24,35,47,49. Culorile care ne poartă noroc în ziua de luni 25 ianuarie sunt cele specifice iernii: alb, argintiu și gri. Iată ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie, potrivit impact.ro.

Berbec
Poți să fi rămas cu anumite frici datorită evenimentelor anterioare din viață ta și cumva ai vrea ca istoria să nu se repete. Din acest punct de vedere poți să stai liniștit, lucrurile se vor aranja de la sine, iar asta se va întâmplă și odată cu cât reușeșți și tu să-ți găseșți echilibrul interior.

Taur
Începutul de săptămâna este pentru tine o nouă oportunitate să te organizezi bine, iar din punct de vedere financiar să iei niște decizii. Fie că vrei să cumperi sau să vinzi ceva, sau plus și simplu vei schimba ceva în casă, important este caai multe lucruri de făcut.

Gemeni
Dacă în ultima perioada tot ai simțit că lucrurile au stat invers făță de cum ți-ai dorit, acum energiile încep se se mobilizeze și de partea ta. Oamenii din jur au nevoie de tine, de fericirea și energia ta pozitivă, dar și de ghidarea ta.

Rac
Este important să îți alegi în jur oamenii alături de care te simți bine și care te ajută să progresezi cumva, chiar dacă e vorba și de o simplă discuție. Sfaturile poți să le acepti, dar după aceea tu ești cel care decide.

Leu
Saturn încă pune o anumită greutate pe umerii tăi și chiar dacă pare la prima vedere a fi mai grea decât poți duce, atât timp cât te organizezi bine vei reuși să îți atingi obiectivele.

Fecioară
Încearcă să păstrezi un echilibru și să nu mergi într-o extremă atunci când gândeșți ceva sau ai o părere. Implicarea ta emoțională acolo unde nu este nevoie poate să te indispună, tocmai de accea cu cât eviți să pui suflet în ce nu te privește, cu atât ai de câștigat.

Balanță
Anumite activități te pot face să te relaxezi, fie că e vorba de o baie caldă, de meditație sau de o ieșire în aer liber. Comunicarea cu cei dragi de la distanță te poate ajuta să te destinzi și îți poate aduce vesti noi .

Scorpion
O anumită schimbare poate apărea într-o relație cu un colaborator sau cu partenerul de viață, iar asta te scoate cumva din confortul tău cel puțin până când îți dai seama în ce direcție merg lucrurile de fapt. Ia-ți timpul necesar și vei privi totul ca pe o binecuvântare.

Săgetător
Pentru a putea auzi mesajele de la Univers, ai nevoie de un pic de liniște. De asta ai nevoie și pentru a te putea concentra și pentru a știi să te organizezi mai bine. Încearcă să îți iei o ora pentru tine în care să nu vorbești la telefon și efectiv să faci ceva pentru sufletul tău.

Capricorn
Secretul unui nou început de săptămâna este încrederea în propriile puteri și stimă de sine. Ai nevoie să trăiești starea de bine și să crezi în puterea abundentiei tale , în deciziile pe care le iei pentru a reuși.

Vărsător
Comunicarea cu anumiți oameni dragi te poate ajuta mult în procesul de vinecare prin care treci. Unele persoane regretă pentru cum s-au comportat în trecut, iar tu simți asta și îți face bine . Iubirea și încurajarea sunt cheia pentru a te simți bine.

Pești
Dacă în ultima perioada te-ai ocupat mai mult de cei din jur și de problemele lor, acum e un bun moment să începi să îți rezolvi din treburile tale care au rămas restante. Ascultă muzică sau fă și activități care te relaxează atunci când iei o pauză.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram