/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Fostul ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguța, a primit încă 30 de zile de arest la domiciliu

missing
27 ianuarie 2021, ora 15:25

Fostul ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguța, a primit încă 30 de zile de arest la domiciliu. Informația a fost confirmată pentru tv8.md, de către procurorul PCCOCS, Emil Gaitur.

Demersul procurorilor PCCOCS a fost examinat ieri, 26 ianuarie, de către magistrații judecătoriei Ciocana. Magistrații au admis parțial demersul procurorului PCCOCS și au dispus înlocuirea arestului preventiv, cu arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Procurorii PCCOCS anunță că au contestat această încheiere a instanței de judecată.

Amintim că, pe 28 decembrie, Procuratura Generală a anunțat că fostul Ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă a fost reținut într-un dosar privind contrabanda cu anabolizante. Acesta a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Atunci Andrei Neguța declara că este o comandă politică și pledează nevinovat.

Pe acest dosar, anterior, a fost arestat șoferul microbuzului cu numere diplomatice, reținut la începutul lunii decembrie la postul vamal Palanca cu mai multe cutii cu anabolizante, precum și o altă persoană învinuită că ar fi avut tangență cu acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram