Polițistul de patrulare, care a lovit mortal o femeie pe strada Socoleni din Capitală, rămâne în arest. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de către magistrații de la Curtea de Apel Strășeni.

Judecătorii au respins cererea avocatului care a solicitat plasarea în arest la domiciliu.

Șoferul, în vârstă de 25 de ani, care se afla la volanul unui automobil Toyota Camry, este angajat al Inspectoratului Național de Securitate Publică al Inspectoratului General al Poliției.

Ulterior, s-a stabilit că polițistul era în stare de ebrietatea atunci când s-a urcat la volan. Inițiat, acesta a refuzat să treacă testul alcooscopic.

Amintim că pe date de 13 ianuarie, în jurul orei 21:30, pe strada Socoleni din Capitală, o femeie în vârstă de 36 de ani a decedat pe loc, fiind lovită în plin de o mașină. Șoferul care ar fi provocat accidentul a fugit de a fața locului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!