/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Polițistul care a accidentat mortal o femeie pe strada Socoleni rămâne în arest

missing
27 ianuarie 2021, ora 17:14

Polițistul de patrulare, care a lovit mortal o femeie pe strada Socoleni din Capitală, rămâne în arest. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de către magistrații de la Curtea de Apel Strășeni.

Judecătorii au respins cererea avocatului care a solicitat plasarea în arest la domiciliu.

Șoferul, în vârstă de 25 de ani, care se afla la volanul unui automobil Toyota Camry, este angajat al Inspectoratului Național de Securitate Publică al Inspectoratului General al Poliției.

Ulterior, s-a stabilit că polițistul era în stare de ebrietatea atunci când s-a urcat la volan. Inițiat, acesta a refuzat să treacă testul alcooscopic.

Amintim că pe date de 13 ianuarie, în jurul orei 21:30, pe strada Socoleni din Capitală, o femeie în vârstă de 36 de ani a decedat pe loc, fiind lovită în plin de o mașină. Șoferul care ar fi provocat accidentul a fugit de a fața locului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram