Angajatul Grădinei Zoologice, care astăzi a fost atacat de un tigru, se află în stare foarte gravă. Despre aceasta a declarat pentru tv8.md purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență, Dorina Arsene. 

„Pacientul a fost adus  cu o plagă adâncă în regiunea gâtului și multiple plăci pe tot corpul. Este în stare foarte gravă. Acum se află în sala de operație, dar va fi internat în secția terapie intensivă”, a spus purtătoarea de cuvânt.

Amintim că angajatul a fost atacat de tigru în timp ce-i dădea mâncare. Mamiferul l-a zgâriat pe bărbat. La fața locului a venit ulterior ambulanța, care l-a preluat pe angajat. Poliția a inițiat o anchetă pe acest caz.

Mai multe detalii găsiți aici.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!