/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

„Se află în sala de operație”. Starea angajatului Grădinei Zoologice care a fost atacat de un tigru

missing
31 ianuarie 2021, ora 16:18

Angajatul Grădinei Zoologice, care astăzi a fost atacat de un tigru, se află în stare foarte gravă. Despre aceasta a declarat pentru tv8.md purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență, Dorina Arsene. 

„Pacientul a fost adus  cu o plagă adâncă în regiunea gâtului și multiple plăci pe tot corpul. Este în stare foarte gravă. Acum se află în sala de operație, dar va fi internat în secția terapie intensivă”, a spus purtătoarea de cuvânt.

Amintim că angajatul a fost atacat de tigru în timp ce-i dădea mâncare. Mamiferul l-a zgâriat pe bărbat. La fața locului a venit ulterior ambulanța, care l-a preluat pe angajat. Poliția a inițiat o anchetă pe acest caz.

Mai multe detalii găsiți aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram