/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

„Dacă o să ajungă produse alterate în instituții de educație, scrieți cererea și plecați”. Ceban a cerut explicații despre fileul de pește aproape expirat livrat în grădinițe

08 februarie 2021, ora 10:00

După ce în presă au apărut informații despre un lot de fileu de pește pe cale să expire care a fost livrat în grădinițele din Capitală,  primarul general, Ion Ceban, a cerut explicații și a avertizat că dacă în grădinițe vor ajunge produse expirate urmează responsabilii să-și scrie singuri cererile de demisie. Și subiectul meniurilor din grădinițe a fost discutat  în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale de astăzi.

„Dacă vor ajunge produse alterate în instituțiile de educație, nu așteptați, scrieți cererea și plecați din funcție”, a declarat primarul Capitalei, Ion Ceban.

În acest context, șeful  interimar la Direcția Educație a Primăriei Chișinău, Andrei Pavaloi, a menționat că „nu vor exista asemenea situații. Ne-am înțeles”.

Totodată, Ceban a cerut rapoarte privind meniurile din grădinițele din Capitală.

„Rog ca fiecare instituție să formeze grupuri de părinți care să verifice actele și  intre la bucătărie”, a mai adăugat Ion Ceban, precizând că în aceste consilii să fie și consilieri municipali.

Amintim că imaginile cu lotul de pește cu termen de valabilitate care va expira peste două luni au apărut pe rețelele sociale, în mai multe grupuri tematice, dedicate educației copiilor. Echipa TV8 a mers și în câteva grădinițe din Capitală în căutarea produsului, însă acesta fie că era deja consumat zilele trecute, fie că era retras de către autorități.

/VIDEO/ Fileu de pește pe cale să expire, livrat în grădinițele din Capitală. Directorii instituțiilor spus că nu au observat nereguli

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram